Man benötigt:
1:Vanilleeis
2:Nesquik Kakau pulver
3:Milch
4:Schlagsahne oder Sprühsahne
Als erstes Füllt man ca 0.4 Liter Milch in ein großen becher. Hierrein gibt man dann 1-2 große kugeln eis bzw gut gefüllte Löfel. Hierrein gibt man dann JE NACH Geschmack 2-4 Teelöfel Kakau pulver. Zum abschluss noch etwas Schlagsahne{ am besten steif geschlagene oder ein fetten sprüher aus der dose.] Das ganze mischt man dann gut durch so das es eine gute feste flüssigkeit ist. Das ganze stellt man am besten dann noch ca 10-15 minuten ins gefrierfach.
-=ID=- hat geschrieben:LooL Müller du bist fies ^_^
Achwas... ich hoffe, der Threadstarter fühlt sich nun nicht persönlich zutiefst von mir angegriffen.
Werde das bei Gelegenheit auch mal zuhause nachmachen.
Andererseits wäre es ja auch `denkbar(?)´ gewesen, dass er beim Mixen und Mischen an diesem Rezept einen vierten Aggregatszustand erfunden/entdeckt hat. Den der festen Flüssigkeit!
In diesem Falle nominiere ich ihn für Jugend Forscht 2005.
Top Secret Recipes version of McDonald's Sweet & Sour Dipping Sauce by Todd Wilbur
This is a clone of one of the sauces that you can get with your order of McNuggets at the world's largest hamburger outlet. Now, instead of hoarding those little green packs from the fast food chain, you can make up a batch of your own to use as a dip for store-bought nuggets, chicken fingers, fried shrimp, tempura or as a sauce for a sweet and sour dish that includes pineapple, bell pepper, onion, and sautéed chicken or pork. It's a simple recipe that requires a food processor or a blender, and the sauce will keep well for some time in the fridge.
1/4 cup peach preserves
1/4 cup apricot preserves
2 tablespoons light corn syrup
5 teaspoons white vinegar
1 1/2 teaspoons corn starch
1/2 teaspoon soy sauce
1/2 teaspoon yellow mustard
1/4 teaspoon salt
1/8 teaspoon garlic powder
2 tablespoons water
1. Combine all ingredients except the water in a food processor or a blender and puree until the mixture is smooth.
2. Pour mixture into a small saucepan over medium heat. Add water, stir, and bring mixture to a boil. Allow it to boil for five minutes, stirring often. When the sauce has thickened, remove it from the heat and let it cool. Store sauce in a covered container in the refrigerator. (http://www.topsecretrecipes.com)
Makes about 3/4 cup.
oder auch
McDonald's® ORIGINAL Milkshakes!
The milkshakes were changed in the early 80's to reduce the fat content and calories. These McDonald's shakes are how they tasted from the 50's
through the 70's. Back then the straw would sometimes collapse because the shakes were so thick. ENJOY!
McDonald's Milkshakes
SPECIAL TOOLS:
I suggest getting an Hamilton Beach DRINK-MASTER. It is a consumer version of the multi-mixer's Ray Kroc used to sell to the McDonald brothers.
(or... a blender works O.K.)
Shamrock? Shake
2 cups vanilla ice cream
1 cup milk
1/4 cup half and half
1/4 teaspoon MINT extract (not peppermint)
8 drops green food coloring
1. Combine half of the ingredients for the shake flavor of your choice in a the silver cup that comes in the DRINKMASTER, and mix on high speed until
smooth. Pour into a cup. Repeat for shake #2. Or use a blender and mix all ingredients on high speed until smooth. Stop blender, stir and blend again, if
necessary to combine ingredients.
2. Pour into two 12-ounce cups. Serves 2.
zwar englisch aber sollte nich so schwer zu verstehen sein